Logo-Brasserie De Leute
Logo-Brasserie De Leute

Menukaart

Keuken doorlopend open

Reservatie groepen: contacteer ons voor meer info.

Alle gerechten zijn huisbereid en met liefde gemaakt. 

 

KNABBELTJES VOOR BIJ DE APERO

Plank met streekproducten (kaas en vlees) en brood
Garnaalbolletjes 5 stuks
Kaasbolletjes 6 stuks
Calamari fritti
Chips paprika/zout
Droge worst

SNACKS

Spaghetti Bolognese
Pasta vegi
Boerestutte met rauwe hesp
Boerestutte met paté
Boerestutte met kaas
Boerestutte met hoofdvlees

VLEESGERECHTEN (met frietjes)

Vol-au-vent
Varkenswangetjes met verse appelmoes
Balletjes in tomatensaus
Traag gegaarde ribbetjes met marinade van bier en chocolade
Hutsepot met worst (tem 31.03.2025)

VISGERECHTEN (met brood)

2 garnaalkroketten
Gamba's a la plancha 3 stuks (tartaar)
Tataki van tonijn
Gegrilde zalm
Visgerechten met frieten verkrijgbaar
Op reservatie: Koude visschotel en zeevruchtenschotel

KINDERKAART

Spaghetti klein
Balletjes in tomatensaus met frietjes
Kabeljauwsticks met frietjes

DESSERT (14u - 18u)

Dame blanche
Coupe Brésilienne
Coupe Fraise (seizoen)
Pannenkoeken / wafel met suiker en boter
Pannenkoeken / wafel met slagroom
Kinderijsjes (zie diepvries)

Allergenenlijst

  1. Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver en spelt)
  2. Schaaldieren
  3. Eieren
  4. Vis
  5. Pinda's (aardnoten)
  6. Soja
  7. Melk en zuivelproducten (inclusief lactose)
  8. Schaalvruchten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachnoten, macadamianoten)
  9. Selder
  10. Mosterd
  11. Sesamzaad
  12. Sulfieten (als de hoeveelheid hoger is dan 10mg/kg of 10ml/liter)
  13. Lupine (plantensoort)
  14. Weekdieren zoals mosselen en oesters